söndag, mars 4

good old days

satt just och läste lite i min helgon-dagbok. jag är en sån som gör sånt ibland, läser gamla dagboksanteckningar för att minnas sånt som var förr. hittade denna underhållande lilla anekdot.

"det hände nått konstigt idag med. när jag cyklade hem från stan. då helt plötsligt bromsade min högerhand cykeln på framhjulet. det kanske inte vore så konstigt om det inte vore för ett par små saker. 1, frambromsen sitter på vänster styrhalva. 2, jag har inte den blekaste aning om hur det kom sig att handen kom dit, eller varför vänsterhanden så snällt flyttade på sig... slog mig iaf inte så mycket. stod på tramporna, men halkade av dem och slog magen lite i styret, men det gick som sagt bra."
tycker fortfarande att det är underligt. och lite småkul.
sen hade jag en mcyket konstig dröm inatt. jag var i belfast, det är inte så konstigt. det konstiga var de stora farliga maskinerna och det nybyggda höghuset som jag tog skydd i som helt plötsligt började böja sig åt olika håll. jag skulle visa stan för två vänner. var jag bodde och sånt, efter huset och maskinerna ville de inte vara kvar längre. då blev jag besviken. någon som är bra på drömtydning?

Inga kommentarer: