måndag, januari 12

måndagsloppis

jag gillar att handla mat på måndagar för då kan det kombineras med loppisbesök. vilket var precis vad lilloppan gjorde idag. vi gjorde ett fynd var. jag fick fatt på en duk till köksbordet som passar med vårens pastelliga tema, medan ellie fyndade en bumbostol som ser nästintill oanvänd ut. hon tänker att den ska bo i källaren där det är både kallt och hårt på golvet. då är det bra med en egen stol säger hon.


påbörjad pastelligiering av köket. amaryllisen må se lite malplacerad ut, men det är i princip den enda som behagat slå ut i år så jag har inte riktigt hjärta att ta bort den.


små små vävda blommor pryder duken. är inte detta vårigt så säg!


nöjd bumla! jag gillar loppis i stort, men med elliesaker har det varit extra bra. vi har hittat så mycket fina och bra saker, allt från vagga och spjälsäng till nappflaskor i glas och ergonomisk bärsele. visserligen har antalet loppisrundor varit många, men det är ju bara roligt samtidigt som det känns bra att allting inte är nytt. att saker fortfarande håller för flera barn och att pengarna för de saker vi köpt går till att hjälpa någon som verkligen behöver det. jonas föreslog att vi borde ha en loppisjul någon gång. kanske vore en värdig uppföljare till 2012 års hemgjorda jul.

Inga kommentarer: