lördag, december 31

en något försenad julaftonsbildkavalkad

efter julklapp på sängen till jonas och grötfrukost till oss båda åkte vi hem till jonas föräldrar där vi tillbringade resten av julafton.

skyddsdräkt inför julmiddagen.

jenna och mormor

katta och jojo fick hem sin imac dagen innan julafton och jonas tyckte det var galet spännande att leka med den.

sara tyckte att det var mer spännande att undersöka vilka julklappar som var till henne. vad jonas gör här är lite oklart.

mellan middagen och kalle anka spelade vi julklappsleken. jag vet inte om jag någonsin lyckats slå de siffror man ska så sällan. tillslut lyckades dock få ett paket, även om mark gjorde sitt bästa för att ta även det.

något på julafton var väldigt roligt. oklart vad.

julmys i iPadens sken.

spänd väntan på tomten.

tillslut kom tomten fram och in genom dörren. och efter att ha önskat en sång från sara började han dela ut paketen, men viss hjälp (och ohjälp) från jenna som tyckte det var mer spännade att ge tomten paket. särskilt saras paket.

trots ett ganska stort paketberg under vår gran har där inte legat en enda klapp till mig från jonas. inte heller när tomten delat ut alla paket han hade med sig var där någon paket från jonas. efter lite påminnelse från svärmor kom där dock fram ett paket till mig. och inte vilket som helst, en fin creme vit kitchen aid. väl värd väntan:)

Inga kommentarer: