söndag, juli 7

hatthylle valet

hallen börjar bli färdig och vi är ordentligt nöjda. men jag kan inte bestämma mig för vilken hatthylla som ska upp. jonas vet vilken han tycker är snyggast, men bryr sig inte. jag bryr mig, men vet inte vad jag tycker.
husets gamla hylla eller...


gamla husets hylla.

inte de bästa fotona, men vet ni hur svårt det är att fota en hatthylla samtidigt som man håller den på plats. jättesvårt.

5 kommentarer:

Christine sa...

Kan du ha krokar på den fr gamla huset, för i så fall tycker jag nog den.

k sa...

ja det kan man. och det lutar åt den. den är lite större och passar bättre med korgarna för vantar och liknande vi har på toppen.
är nog eg bara rädd för att renovera bort för mycket av det gamla. men hyllan finns ju kvar och väggen är målad så det är lätt att fixa hålen om vi ångrar oss:)

AnnaO sa...

Jag tycker det ser ut som att hyllan från gamla huset passar bättre in i hallen som den ser ut nu, vilket inte är konstigt för att ni väl har valt båda. Tycker det verkar bättre att behålla det ni verkligen gillar än att bevara bara för bevarandes skull.

k sa...

jonas valde den svarta innan vi ttäffades och jag har alltid tyckt att det finns snyggare hatthyllor. den som kom med huset gillar jag ankarkrokarn på:) men den svarta gör sig riktigt bra här, bättre än i lilla blå huset. så den fick det bli.

AnnaO sa...

Ok. Jag gillar också estetiskt den med ankarkrokar bäst, men tycker precis som du. Skönt att du kunde bestämma dig.