tisdag, maj 21

olika
vi håller på att välja tapet till finrummet. jonas har fallit för den här. och jag håller med, den är jättefin och soffan blir verkligen maffig framför.


problemet är bara att jag hela tiden tänkt mig rummet med känslan de här färgerna ger.


eller de här. det är ganska långt från vad jonas vill. men om man nu ger sig, vilken färg ska övriga väggar då ha, för den är tänkt som fondtapet.

10 kommentarer:

AnnaO sa...

Kanske plocka en rosa eller vit(i min dator ser den rosa och vit ut) nyans ur blomman, så blir ju resten av rummet mer som du tänkt.

Anonym sa...

de är grå/vita och guld/brons, men å andra sidan är ju det förger som går att kombinera med det mesta, så vi kanske kan få en bit av vad vi vill båda två.
/k

Anonym sa...

Jag tycker den svarta. Det blir dessutom lite kontrast till de övriga rummen. Plus att det går så otroligt bra till soffgruppen stilmässigt. Men det är ni som ska trivas med valet. Pik. Christine

Anonym sa...

Inte pik utan pok christine

AnnaO sa...

Och i stället för att måla kan ni ju välja en tapet som är diskret,ton-i-ton småmönstrat i de nyanser ni vill ha, då blir nog övergången till den svarta tapeten ganska mjuk ända. Tror jag...

Anonym sa...

jag vet christine, den är jättesnygg till soffan. det är ju min bild av rummet innan vi köpte soffan som stör:)

anna: jag ska kolla på alternativ till de andra väggarna idag tänkte jag.

/k

Anonym sa...

frågan är nu fondvägg eller fondhörn? blir ju lite mer rum i rummet om man väljer att tapetsera från dörr till fönster. å andra sidan ännu mörkare.
/k

Anonym sa...

Fondvägg, tycker jag! /Lotta

AnnaO sa...

Och ännu känsligare med en bra övergång, om man byter mitt på väggen... tror fondvägg är snyggare.

Anonym sa...

Det blir nog fondvägg, men det hade inästan blivit en mjukare övergång med fondhörn. Eftersom fönster och dörr hade gjort att de olika väggbeklädnaderna kommit längre ifrån varandra.

/k