onsdag, april 3

Hjälp av händig sökes
Vi vill ha en diskmaskin i vårt kök. Jag vill dessutom att den ska vara smart placerad. Vi har tidigare funderat på att sätta den i hålet under fönstret. Säkert enklast, men man kommer aldrig kunna stå vid diskhon och ha diskmaskinen öppen samtidigt. Vilket känns smart att kunna. Så nu har jag börjat fundera på om det går att flytta på lådhurtsen och bakbordet, så att de byter plats med hålet. Och ja, båda lösningarna kräver att man kan ta bort elementet. Så det vi vill ha händig hjälp med är att avgöra om det går att flytta lådorna utan att ha sönder allt?

3 kommentarer:

Magnus Axbom sa...

Låt mig gissa att det är ett gediget bygge och att det kommer krävas en del restaurering efter man flyttat det. Är det inte lättare att riva det undre och halva det övre skåpet till höger om kylskåpet? Så behöver man egentligen bara såga av nederdelen av den långa dörren. Om det går att dra slangarna bakom kylskåpet vill säga.

K sa...

Känns inte helt optimalt att dra avloppet under 2/3 av köket även om det går att dra sig förbi kylskåpet. Det tar dessutom bort mer förvaringsutrymme än min tanke, samt att de förändrar kökets utseende ännu mer, därför är jag inte helt glad i din tanke Magnus, även om den säkert är lättare.
Men jag sätter lite hopp i att lådhurtsen jag vill flytta är "hela" kortsidan, får för mig att det borde underlätta lite eftersom det borde innebära att det borde finnas naturliga skarvar att utnyttja.

Magnus Axbom sa...

Hoppas det går bra. Behöver ni någon flytthjälp?